mandag 24. mai 2010

Pastoren II - Sensur

De siste dagene har vært meget spennende og har gitt mye moro.
Pastoren skal ha stor takk for å ha vist hva sekterisk kristne virkelig kan få seg til å gjøre i møte med logikk.. sluttresultatet her: http://bjornolav.blogspot.com/2010/05/nar-bloggen-utsettes-for-angrep.html
:-) det er en ære!

Formålet med innlegg i denne tråden (slettet selvfølgelig) var å se hva karen syntes om å la andre tenke selv istedet for å kun tygge drøv på hans egne kontemplasjoner over noe som tydeligvis har frustrert ham, meget. Her er innlegget jeg har postet igjen, og igjen, og igjen..

"Nå du kommer med grove beskyldninger er det jo greit om leserne får se hva det hele dreier seg om.. slik at de kan dømme selv?!

http://bjornolav.blogspot.com/2010/05/danske-myndigheter-nekter-pinsevenn.html"


Jeg mener det burde være en mulighet for at en kristen kunne få nesen bort fra sensurknappen og kanskje notere det som er skrevet, for er dette annet enn en ærbar intensjon?

Er det feil av meg å ytre et aldri så lite håp om at en kan trenge igjennom blindheten til en troende? Er det en tapt kamp? er det ikke mulig å gjøre det samme ovenfor dem, som de i sin blindhet forsøker å gjøre ovenfor andre; Gi dem noe av verdi i livet?

Pussig..

Oppdatert, følgende kom til syne på blogginnleggets kommentarrekke:

" Anonym sa...

Du må kanskje stenge i dag og.

 Mvh.: nnnn"


Og deretter:

"Det er mulig, nnnn. Dette er ren skjær ondskap fra denne personens side. Et normalt oppegående menneske ville ikke holde på slikt. Vedkommende er kun ute etter å sverte kristne.

Uanstt hvor mange innlegg vedkommende sender, blir de slettet."


Noe annet ville jo være en skuffelse,  rett og slett en provokasjon.. det ville jo føre til at jeg måtte revurdere mitt syn på pastoren som typisk kristen sektfølger og fiende av den frie tanke såvel som ytringsfrihet..

Tenk så enkelt det hadde vært for pastoren å slippe dette i første omgang. En blogg som tillater anonyme kommentarer bør følge neon enkle regler for å slippe en slik utgang;

1: Vær klar over at det kan komme kommentarer av alle slag, en har selv valgt å la disse komme, og en må akseptere at disse publiseres.
2: Sletting provoserer, det fungerer aldri.. en rekke slettede kommentarer sier bare noe om blogginnehavers sinnelag.
3: Den eneste muligheten en har til å sette punktum i en slik setting, er ved å sette det for seg selv. Interessen dør da straks ut..

Eller?

Ingen kommentarer: